Milka Crunchy sladoled na štapiću

Milka Crunchy sladoled na štapiću

110 ml

Milka Crunchy čokolada je pravo zadovoljstvo za sve koji vole hrskavo uživanje u sladoledu! Ovaj sladoled na štapiću napravljen sa sladoledom od vanile i čokolade i prelivom od originalne Milka alpske čokolade. Čokoladni preliv, koji je pomešan sa hrskavim pirinčanim pahuljicama i blago slanim komadićima keksa, čini posebno iskustvo! 

Informácie o produkte

Sladoled sa ukusom vanile i sladoled od čokolade (0,5% mlečne čokolade sa alpskim mlekom) preliven mlečnim čokoladnim prelivom 36% sa hrskavim žitaricama 1,5% i slanim pekarskim proizvodom 1,5%.

Zloženie

Rekonstituisano obrano mleko,  mlečno čokoladni preliv sa alpskim mlekom (šećer, kakao-maslac, kakao masa, obrano mleko u prahu, anhidrovana mlečna mast, surutka u prahu, emulgatori (soja lecitin, E476), šećer, kokosova mast, glukozni sirup, surutka u prahu, pirinčano brašno, pavlaka, pšenično brašno, mlečna čokolada sa alpskim mlekom (šećer, kakao-maslac, obrano mleko u prahu, kakao masa, slatka surutka u prahu, maslac, emulgator (soja lecitin), pasta lešnika, arome), kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca, emulgator (E471), stabilizatori (E412, E410), obrano mleko, so, ovseno brašno, pšenični slad, ekstraкt vanile, sredstvo za dizanje testa (E500), kakao puter, arome.

Može da sadrži: kikiriki, drugo jezgrasto voće i jaja.